Receptes

Mini uzkodu tornīši

Sastāvdaļas

  • 10 bekona šķēles
  • 10 ķirštomāti
  • 10 spinātu un bazilika lapiņas
  • 1 tējkarote mārrutku
  • 100g svaigā krēmsiera bez piedevām
  • 10 Selga sāļās vafeles ar tomātu un bazilika garšu

Pagatavošana

  1. Selgas vafeles ar asu nazi sagriež tā, lai veidojas kvadrātiņi.
  2. Krēmsieru saspaida kopā ar mārrutkiem un pilda konditorijas maisiņā. Ja nav pieejams konditorijas maisiņš, masu vienkārši sapilda trauciņā.
  3. Ķirštomātus sagriež ceturtdaļās, bekonu sagriež vafeles izmēra šķēlītēs.
  4. Uz vafeles uzspiež 4 krēmsiera bumbulīšus, ja nav pieejams konditorijas maisiņš, masu vienkārši glīti uzsmērē ar nazīti. Pāri kārto ķirštomātu daiviņas, pāri tām liek bekona šķēlītes un lapiņu. Noslēdz ar vēl vienu sāļās vafeles plāksnīti, veidojot tornīšus.

 

Krēmsiera vietā var izmantot arī mīkstu kazas sieru vai iepriekšējā receptē minēto biezpiena masu.

Produkti receptei

SIA „Orkla Confectionery & Snacks Latvija”, 2016