Jaunumi
Selga produkti
Receptes
ilgtspēja
Par mums
Open main menu
Atpakaļ pie visām receptēm
Ciparu kūka
Pagatavošanas ilgums:
2h
30m
Sarežģītības pakāpe: 3 no 5
Porcijas: 8
drukāt
Receptē izmantoti:
SELGA CEPUMI KLASIKA
Nepieciešams
Sastāvdaļas:
350 g saldais krējums
175 g cukurs
700 g krēmsiers
24 Selga Klasika cepumi
150 g ievārijums
Dekorācijām:
Zemenes
Mellenes
Avenes
Pistācijas
Sagādā Selgas izejvielas šeit!
Pagatavošana
Saputo saldo krējumu ar cukuru.
Pievieno krēmsieru un saputo krēmu.
Kārto cepumus cipara formā.
Pa virsu spiež krēmu.
Uzliek pa virsu pusi ievārijuma, pārklāj ar nākošo kārtu cepumu.
Atkārto krēmu, atlikušo ievārijumu, nosedz ar trešo kārtu cepumu.
Uzspiež krēmu, dekorē ar ogām un pistācijām.
Liek ledusskapī uz 2 h.
Servē.
Izmēģini arī šīs!
Visas receptes
Vai tev ir sava iemīļotā Selgas recepte?
Atsūti to mums, un mēs ar to dalīsimies!
Iesniegt recepti