Ciparu kūka
Ciparu kūka

Ciparu kūka

Pagatavošanas ilgums: 2h 30m
Sarežģītības pakāpe: 3 no 5
Porcijas: 8

Receptē izmantoti:

Nepieciešams

Sastāvdaļas:

  • 350 g saldais krējums
  • 175 g cukurs
  • 700 g krēmsiers
  • 24 Selga Klasika cepumi
  • 150 g ievārijums

Dekorācijām:

  • Zemenes
  • Mellenes
  • Avenes
  • Pistācijas

Pagatavošana

  1. Saputo saldo krējumu ar cukuru.
  2. Pievieno krēmsieru un saputo krēmu.
  3. Kārto cepumus cipara formā.
  4. Pa virsu spiež krēmu.
  5. Uzliek pa virsu pusi ievārijuma, pārklāj ar nākošo kārtu cepumu.
  6. Atkārto krēmu, atlikušo ievārijumu, nosedz ar trešo kārtu cepumu.
  7. Uzspiež krēmu, dekorē ar ogām un pistācijām.
  8. Liek ledusskapī uz 2 h.
  9. Servē.

Izmēģini arī šīs!

Vai tev ir sava iemīļotā Selgas recepte?

Vai tev ir sava iemīļotā Selgas recepte?

Atsūti to mums, un mēs ar to dalīsimies!