Apēd 4 cepumus, lai iesildītos. :) Pārējos cepumus sablenderē rīvmaizei līdzīgā masā. Pievieno 70 g sviesta un turpina blenderēt līdz viendabīgai masai.
Cepumu masu iemīca aptuveni 20 cm lielā veidnē, izveidojot tartes pamatu un malas.
Katlā iesit 3 olas un sakuļ. Pievieno 100 g pūdercukura, rīvētas miziņas no greipfrūta, 30 g kukurūzas cietes un turpina maisīt. Pievieno 100 ml greipfrūta sulas un dažus pilienus pārtikas krāsvielas košumam.
Iegūto masu karsē un turpina maisīt, lai neveidotos kunkuļi. Kad sāk sabiezēt, pievieno 70 g sviesta, nepārtraukti maisot, līdz sviests ir izkusis.
Krēmu ielej pamatnē, izlīdzina, un tarti liek aukstumā uz 2 stundām sastingt.
Pēc tam dekorē ar kokosriekstu skaidiņām, granātābolu, pistācijām vai jebko citu.