Katru cepumu apmērcē siltā kafijā (tai pēc patikas var pievienot 1 ēdamkaroti brendija, ruma vai kāda liķiera).
Cepumus uzmanīgi pārgriež uz pusēm un cieši citu pie cita kārto uz izklātas pārtikas plēves taisnstūrī ar īsāko malu no pieciem cepumiem, attiecīgi garāko no sešiem, liekot cepumu pusītes paralēli īsākajai malai.
Krēmsieru, piemēram, Baltais, sakuļ ar iebiezināto pienu un vaniļas cukuru, vienmērīgi pārklāj cepumu plāksnei un pārber ogas.
Sākot no vienas īsākās malas, ar plēves palīdzību cepumu klājumu ar pildījumu saveļ stingrā ruletē.
Tajā pašā plēvē ruleti cieši ietin un uz nakti liek ledusskapī sastingt.
Tad no plēves iztin un pārlej ar šokolādes glazūru, ko pagatavo, uzkarsētā krējumā izšķīdinot šokolādi un sviestu.
Vēl nesastingušu šokolādes virskārtu grezno ar cepumu bumbām un vafeļu rullīšiem.