Virtuves kombainā sasmalcina cepumus līdz smilšveida konsistencei. Pievienoizkausētu sviestu.
Cepamo formu 24 cm diametrā noklāj ar cepamo papīru.
Cepumu masu ber formā un izlīdzina, atstājot paaugstinājumu pie malām.
Pamatni liek ledusskapī vai saldētavā, kamēr tiek sagatavotas pārējās sastāvdaļas.
Bļodā lej citronu sulu, pievieno cukuru, cieti un olas. Visu maisa ar putojamoslotiņu.
Bļodu liek virs katliņa ar vārošu ūdeni. Turpina maisīt līdz krēmssabiezējis.
Pēc vārīšanas pievieno sviestu un atdzesē.
Kad krēms atdzisis, to ieklājsagatavotajā cepumu pamatnē.
Kā beidzamo pagatavo olbaltumu. Bļodā ieliek divus olas baltumus un cukuru. Saputo šīs sastāvdaļas līdz izveidojies ļoti stingrs, mākonim līdzīgs bezē.
Liek to uz kūkas, izlīdzina vai izdekorē pēc saviem ieskatiem.