Jaunumi
Selga produkti
Receptes
ilgtspēja
Par mums
Open main menu
Atpakaļ pie visām receptēm
Šokolādes siera kūka ar Mascarpone un svaigām ogām
Autors: Anna Panna
Pagatavošanas ilgums:
5h
Sarežģītības pakāpe: 4 no 5
Porcijas: 8
drukāt
Receptē izmantoti:
SELGA CEPUMI AR ŠOKOLĀDES GARŠU
SELGA KAKAO VAFEĻU RULLĪŠI AR KRĒMA PILDĪJUMU
Nepieciešams
Sastāvdaļas:
360 g Selga Klasika cepumu ar šokolādes garšu
100 g sviesta
600 g Mascarpone krēmsiera
50 g pūdercukura
400 g Laima šokolādes Lukss
Dekoram:
50 g Laima šokolādes Lukss
50 g sviesta
Selga cepumu drumstalas
Selga kakao vafeļu rullīši ar krēma pildījumu
Svaigas ogas pēc izvēles
Sagādā Selgas izejvielas šeit!
Pagatavošana
Cepumus sasmalcina un tiem pievieno izkausētu sviestu. Sastāvdaļas samaisa un ber sagatavotā formā, kas noklāta ar cepamo papīru (20 - 24 cm).
Cepumumaisījumu kārtīgi piepresē.
Bļodiņā ber šokolādi un izkausē to virs karstā ūdens tvaikiem.
Citā traukā samaisa Mascarpone krēmsieru ar cukuru, līdz izveidojusies viendabīga masa.
Pievieno izkausēto šokolādi un to uzreiz iemaisa krēmsierā.
Samaisīto krēmu lej pa virus cepumu pamatnei.
Kūku liek ledusskapī uz pāris stundām vai visu nakti.
Pirms pasniegšanas kūkas virskārtai uzsmērē krēmu (izkausētu sviestu kopā aršokolādi). Dekorē ar ogām un kakao vafeļu trubiņām.
Izmēģini arī šīs!
Visas receptes
Vai tev ir sava iemīļotā Selgas recepte?
Atsūti to mums, un mēs ar to dalīsimies!
Iesniegt recepti