Cukuru un 200 g zemeņu ar rokas blenderi vai virtuves kombainā samaļ viendabīgā masā, pievieno želatīnu un atstāj uzbriest 10 minūtes, tad bļodiņu liek virs katliņa karsta ūdens tvaikos un maisot karsē, līdz želatīns pilnībā izšķīdis.
Cepumus sasmalcina smalkās drupačās virtuves kombainā, saspiežot ar karoti bļodā vai ar mīklas rulli tos pārrullējot.
Izkausē sviestu, ko iemaisa cepumu drupačās, iegūto masu izlīdzina kūkas cepamajā formā, kas izklāta ar cepamo papīru, un kārtīgi piespiež.
Zemenes sagriež nelielos gabaliņos, ko iemaisa jogurtā, pievieno izšķīdināto želatīnu un arī kārtīgi samaisa.
Ar zemeņu masu pārlej cepumu pamatni, formu liek ledusskapī un atstāj pa nakti, lai kūka sastingtu.
Pirms pasniegšanas kūku ar nazi atdala no cepamās formas malas, dekorē ar svaigām ogām.
Ieteikums: cepumu drupačas ir svarīgi kārtīgi piespiest cepamās formas apakšpusei, lai kūkas pasniegšanas brīdī kūka turētos smukos gabaliņos un negribētu izjukt drupačās.